Bokmärk denna sida!
Gilla Webboden på Facebook!
Kundvagn - Totalt: 0 kr
Visa/ändra varor Till kassan
inkl. moms exkl. moms
Om företaget

Webboden ägs av Solbacka Trading och öppnade sommaren 2011. Företaget drivs som enskild firma av mig, Petra Olsson. Jag gillar nya utmaningar och detta var ett av de mål jag hade på min att-göra-önskelista. Med en bakgrund som personlig assistent, bussförare, egenföretagare inom trädgårdsanläggning samt drift av vandrarhem kändes det spännande att prova en helt ny grej. Ni som har vägarna förbi Tottarp är hjärtligt välkomna att se mina produkter live. I min villa, byggd redan 1833 och även kallad Gustafslund, har jag inrett en liten butikslokal i ett av rummen. Ordinarie öppettider där är: Torsdagar 11-19 och Söndagar 11-15. Avvikelser från detta visas mitt på startsidan och på Webbodens Facebooksida. Det går även bra att boka in sig för besök under andra dagar/tider. (Ring eller skicka SMS: 0703 - 17 16 22)

Förhoppningsvis kan jag förgylla någons vardag eller fest med roliga, annorlunda, vackra eller användbara saker som jag samlar här. Sortimentet kommer att växa vartefter och förnyas. Eftersom jag tycker om att testa och lära mig nya saker använder jag egna produktfoton. Det finns även vissa filmsnuttar för att bättre visa hur en vara fungerar.

Jag arbetar även vidare med mitt trädgårdsföretag www.hortulanus.se i den mån jag hinner.

På fritiden älskar jag att syssla med musik. Jag sjunger och spelar flöjt. Mina intressen inom trädgård och musik visar sig också i sortimentet.

Vill Du försöka nå mig per telefon (0703 - 17 16 22) så går det bra i princip när som helst. Har jag inte möjlighet att svara direkt ringer jag tillbaka så fort jag kan om jag får ett meddelande på svararen.

Jag är också ute ibland på marknader och liknande så kanske vi ses någonstans, någon gång.
 
Detta var lite kort om mig och nu hoppas jag att du hittar något kul i shopen...

Bästa hälsningar från Petra
Petra Olsson
Tottarpsvägen 1
245 93 Staffanstorp
Kontakt
Telefon: 0703-171622
E-post: info@webboden.se
Producerad av: Nano Webbyrå i Halmstad
Producerad av: Nano Webbyrå i Halmstad